marți, 14 februarie 2012

For the love of fashion

       Se shimba dupa cum e vremea de afara, va certati inainte de fiecare iesire in oras si te supune la compromisuri pentru ca te face sa "te porti" cum nu te-ai fi gandit vreodata. Si totusi e iubirea ta eterna. Prima, cea mai sincera si cea mai veche pe care ai descoperi-o. Pentru ca va stiti din adolescenta, atrageti impreuna cele mai invidioase priviri, dar, mai presus de tot, va avea intotdeauna ceva pe stilul tau care sa te faca sa te simti cea mai norocoasa reprezentanta a sexului frumos. Say Happy Valentine's Day to your ultimate boyfriend...Fashion.
       Altfel spus, intr-o zi in care calendarul iti arata asa...iata de ce o iesire inspirata din ceea ce ai putea crede ca e un iSSue, e sa te gandesti la lucrurile pentru care pasiunea nu moare niciodata. Si pentru  ca "relatia" dintre moda si fiecare dintre noi poarta marca propriei originalitati, putin mai jos afli cum poti stampila cu degetul mare asa-zisa sarbatoare. Sigur nu te-ai gandit ca ziua lui Cupidon poate arata si asa!

They say Valentine, we say Valentino

       Fara sa cred ca pentru unele dintre voi mai reprezinta o noutate, cateva imagini din colectia primavara-vara 2012 ar putea tine loc de "la multi ani" in cazul casei Valentino. Printre tinutele al caror design le apartine lui Pier Pablo Piccioli si Mariei Grazia Chiuri, poti gasi cate una pentru fiecare latura a ta, in ton cu ziua de azi. 
Valentino SS 2012
They say VD, we say VS

       Daca in 2011 au scos o intreaga colectie de lenjerie plecand de la ideea de Valentine's Day, cei de la Victoria's Secret nu au lasat "dezbracata" nici anul acesta sarbatoarea cu care se identifica. Lookbook-ul realizat cu ocazia ultimei campanii le are ca protagoniste pe cele mai jucause dintre bombshell-uri, printre care(de la stanga spre dreapta) Candice Swanepoel, Adriana Lima si Lily Aldridge. Contrar numelui, mesajul nu mai e niciun secret: nu iti trebuie VD, ci doar VS pentru ca totul sa fie atat de roz ca in imagini.
Victoria's Secret V-day Campaign 2012


Learn fashion by heart

       Si pentru ca orice relatie decurge mai armonios atunci cand e si cunoastere la mijloc, e bine de stiut cum au fost inspirati de-a lungul timpului unii designeri, dar si marile case de moda de simbolul acestei sabatori. Rezultatul search-ului s-a dovedit unul fa-bu-los.
Rock Princess
UP: Moschino dress, Chanel bag, Marc Jacobs sandals, Guess watch, Vera WAng fragrance.
DOWN: Maria Lucia Hohan dress, Fendi purse, Vivienne Westwood shoes, Guess watch, Lolita Lempicka fragrance.

Si Lolita
       Zero iSSues, n motive sa sarbatoresti ce iubesti!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu